Skreddersydd funksjonalitet i skyen

Frakt24 er full av smarte funksjoner

Enten du driver en liten eller større transportbedrift, er Frakt24 den ideelle løsningen for deg. Vi tilpasser Frakt24 til dine individuelle behov når det gjelder kjøretøy, prissstruktur og arbeidsmetoder som din bedrift er vant til.

 

Frakt24 er modulbasert, noe som gir deg muligheten til enkelt å legge til eller fjerne funksjonalitet fra vår "Appstore". Her finner du også ulike integrasjoner, inkludert regnskapssystemer, som kan forbedre din virksomhets effektivitet.

 

Utforsk videoene nedenfor for å se nærmere på de ulike delene og funksjonene som Frakt24 kan tilby deg.

Kundeweb

Kundeweb

SjåførApp

SjåførApp

Flåtestyring

Flåtestyring

Fakturering

Fakturering

Ofte stilte spørsmål

Når det gjelder valg av en ny TMS (Transport Management System) – eller kanskje TMS for første gang – oppstår det naturligvis mange spørsmål. Her er noen av de vanlige spørsmålene, og hvis du har spørsmål om Frakt24, er du mer enn velkommen til å kontakte oss via telefon på +47 40 50 02 50 eller sende en e-post til post@frakt24.no. Vi er her for å hjelpe deg med dine behov og spørsmål om vår tjeneste.

Edit

Nei, Frakt24 er en skybasert tjeneste som er tilgjengelig overalt så lenge du har tilgang til internett. Dette betyr at du ikke trenger å investere i egen server eller kostbare virtuelle desktop-klienter for å bruke tjenesten.

Edit

Selvfølgelig! Med Frakt24 kan du enkelt håndtere forsendelser ved å sende og motta ordrer gjennom EDI. Vi tilbyr også et moderne API som gjør det enkelt å integrere Frakt24 med andre ERP-systemer, slik at du kan optimalisere forsendelsesprosessen og gjøre den mer effektiv.

Edit

Selvfølgelig! Med Frakt24 har du en enkel og praktisk løsning for fakturering av dine kunder. Fakturaene sendes ut som EHF, som gir kundene muligheten til å motta dem på en smidig måte. Du kan også dra nytte av funksjoner som samlefakturering og muligheten til å segmentere kundene dine i ulike kundegrupper med forskjellige kredittdager. Når du har fullført faktureringsprosessen, blir all fakturainformasjon enkelt overført til regnskapssystemet ditt. Vi støtter alle regnskapssystemer som er tilgjengelige på markedet i dag, slik at du kan ha full kontroll over økonomien din på en problemfri måte. idag.

Edit

I Frakt24 har du muligheten til å håndtere ruter på to måter. Du kan enten sortere ruter manuelt etter egne preferanser, eller du kan la Frakt24 automatisk optimalisere ruten for deg. Når du lar systemet ta seg av ruteoptimaliseringen, vil kjøreruten bli satt opp med hensyn til ulike faktorer, som for eksempel tidsfrister og lastekapasitet på kjøretøyet. Dette ikke bare sparer brukeren verdifull tid og ressurser, men bidrar også til å redusere miljøpåvirkningen ved å skape mer effektive og bærekraftige ruter, og dermed gjør verden litt grønnere.

Edit

Komme i gang med Frakt24 er enkelt og problemfritt. Siden Frakt24 er en ekte skytjeneste, krever det ingen installasjon, og du kan i praksis få tilgang til systemet samme dag. Vi streber imidlertid etter å gi deg en grundig opplæring, slik at du kan maksimere fordelene for din bedrift. I løpet av opplæringsprosessen vil vi også hjelpe deg med å sette opp og importere viktig data, som for eksempel eksisterende prislister, som du bruker i dag. Vår målsetning er å veilede deg gjennom hele prosessen for å sikre at du oppnår en mer effektiv og lønnsom arbeidshverdag.

Be om uforpliktende demonstrasjon!

© 2020 - Frakt24 / Bros Interactive AS - All Rights Reserved.

back to top image