Om oss

Utviklingen av Frakt24 begynte i 2009 under ledelse av Tom Jakobsen, den gang eier av Sporty Budservice AS i Oslo. Sporty Budservice identifiserte behovet for en mer effektiv løsning for transportstyring og kontroll, som markedet på den tiden ikke kunne tilby. Dette markerte begynnelsen på Frakt24.

I 2015 ble Sporty Budservice AS oppkjøpt, og Tom Jakobsen tok med seg Frakt24 med planer om å kommersialisere løsningen for andre transportbedrifter. I 2018 ble Frakt24 kommersialisert, og selskapet kunne ønske sine første kunder velkommen.

Frakt24 har alltid hatt som mål å utvikle en brukervennlig skybasert løsning for transport styring uten å gå på kompromiss med nødvendig funksjonalitet. Frakt24 benytter moderne teknologi for å redusere driftskostnadene, både for oss og våre kunder. Opprinnelig rettet mot små og mellomstore transportbedrifter innen budservice-segmentet, har vi nå utvidet vårt kundespekter til å inkludere bedrifter av alle størrelser innen ulike transportsegmenter, som budservice, distribusjon, containertransport, langtransport, renovasjon, flytransport og passasjertransport.

Vi er stolte av å være et voksende selskap, og dagens team består av 6 dedikerte medarbeidere. Våre kunder, som spenner fra små virksomheter til større selskaper, genererer en samlet omsetning på over 1 milliard kroner årlig gjennom Frakt24. Dette viser vår evne til å støtte og effektivisere virksomheters transportbehov på tvers av ulike bransjer og størrelser ved å integrere moderne teknologi og skybaserte løsninger.

Frakt24 er utviklet av mennesker med over 25 års erfaring i transportbransjen

Våre kunder genererer årlig en samlet omsetning på over 1 milliard norske kroner gjennom Frakt24

© 2020 - Frakt24 / Bros Interactive AS - All Rights Reserved.

back to top image